Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mr. Bean feltámad

0 Komment
0 Reblog

Rowan Atkinson azon ügyködik, hogy feltámassza Mr. Bean karakterét, a sorozatot, de nem az élőszereplőst, hanem az animáltat. A Trade magazin számolt be a hírről, miszerint a komikus egy rövid epizódokból álló szériát tervezget, amelyet először az interneten lehetne megnézni, Mr. Bean Youtube-oldalán, majd idén ősszel televízióban is meg lehetne tekinteni. Rajzfilmsorozat készült már róla, 2002 és 2004 között, 52 részt láthattak a nézők.

Az eredeti sorozat 1989 és 1995 között volt képernyőn először Nagy-Britanniában, a figura később világszerte ismert lett, 200 országba exportálták. Sikere nemcsak Atkinson csúnya grimaszainak volt köszönhető, hanem annak a ténynek is, hogy nem volt dialógus benne, nem kellett feliratozni, szinkronizálni, univerzális helyzethumort használt, amit megértettek Peruban és Vietnamban is.

A humorista Mr. Bean karaktere annyira népszerű, hogy túl van az 50 millió like-ok a Facebookon, a londoni olimpia megnyitóján pedig egymilliárdnál több néző látta Atkinson bolondozását.
 

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1