Így szinkronizáltam anyátokat

0 Komment
0 Reblog

A magyar Comedy Centralon április 28-án ér véget az Így jártam anyátokkal, aminek apropóján pár karakter szinkronhangja is megszólalt. A magyarszinkron.hu videojából kiderül többek között, hogy mely jeleneteket könnyezett meg Robin magyar hangja, Németh Borbála, miben hasonlít Markovics Tamás és karaktere, Barney, illetve, hogy Csőre Gábornak miért jutott eszébe a Toldiról is a sorozat.

24 órás kabaréval emlékeznek Rejtő Jenőre

0 Komment
0 Reblog

A Stand Up Brigád március 29-én 19 órától 24 órás kabarémaratont tart a Bethlen Téri Színházban, vagyis másnap 19 óráig kabaréjelenetek, stand-up comedy produkciók, önálló humorestek és zenés műsorszámok váltják egymást a színpadon. Mind az időpontnak, mind a helyszínnek szimbolikus jelentősége van, hisz március 29. Rejtő Jenő (a képen) születésének évfordulója (idén éppen a 109.), a Bethlen Téri Színház pedig legendás kabaréesteknek adott helyet annak idején.

A mostani maratonon a Stand Up Brigád komikusai mellett a Showder Klub-ban már bizonyított Puzsér Róbert is fellép, illetve a pornópápa Kovi is előad egy pikáns monológot. Emellett humoros gyerekelőadás, női stand-up blokk és open mic tehetségkutató is várja a vendégeket, több mint harminc profi és amatőr humorista részvételével.

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1