Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kártyaadósság miatt stand-upolt Árpa Attila - videó

0 Komment
0 Reblog

Orosz Györggyel pókerezett, vesztett, és emiatt kellett színpadra állnia március 25-én a Púder Bárban. Klasszikus stand-up produkció helyett inkább egy rendhagyó talkshow-t kaptunk, de tény, hogy elhangzott pár poén - annak ellenére, hogy Attila egyáltalán nem tartja viccesnek magát, és nem is szeretne tovább kísérletezni a műfajjal. Nézzétek meg az estéről készült videoriportunkat:

Árpa Attila stand-uposnak áll

0 Komment
0 Reblog

Bizonyára érdekes élményben lesz részük azoknak, akik március 25-én ellátogatnak a Púder Bárba, a producerként, színészként, íróként, rendezőként és műsorvezetőként is ismert Árpa Attila ugyanis ott próbálkozik meg a stand-up comedy műfajával - ráadásul Ihos József oldalán. Az est műsorvezetője Orosz György lesz, dumapárbajt nyom a Comedy Centralon már bemutatkozott Rostás Tibor és Záhonyi-Ábel Dávid, illetve fellép még a Rádiókabaré-ból ismert Szántó Sándor és Szikra László.

Kik jönnek a showder klubosok után?

0 Komment
0 Reblog

Orosz György hívta életre a Humortechnikum nevű tehetségkutatót, amely kifejezetten a középiskolás korosztályban keresi a jövő stand-uposait, a tehetségesebbek karrierjét pedig a későbbiekben is egyengeti. A döntőt Magyed Al-Gharati nyerte meg, aki a zsűri által szintén kiemelt Muka László-val nyomott egy dumapárbajt február 18-án a Púder Bárban. Természetesen mi is ott voltunk, az eseményről videót is készítettünk:

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1