24 órás kabaréval emlékeznek Rejtő Jenőre

0 Komment
0 Reblog

A Stand Up Brigád március 29-én 19 órától 24 órás kabarémaratont tart a Bethlen Téri Színházban, vagyis másnap 19 óráig kabaréjelenetek, stand-up comedy produkciók, önálló humorestek és zenés műsorszámok váltják egymást a színpadon. Mind az időpontnak, mind a helyszínnek szimbolikus jelentősége van, hisz március 29. Rejtő Jenő (a képen) születésének évfordulója (idén éppen a 109.), a Bethlen Téri Színház pedig legendás kabaréesteknek adott helyet annak idején.

A mostani maratonon a Stand Up Brigád komikusai mellett a Showder Klub-ban már bizonyított Puzsér Róbert is fellép, illetve a pornópápa Kovi is előad egy pikáns monológot. Emellett humoros gyerekelőadás, női stand-up blokk és open mic tehetségkutató is várja a vendégeket, több mint harminc profi és amatőr humorista részvételével.

Kik jönnek a showder klubosok után?

0 Komment
0 Reblog

Orosz György hívta életre a Humortechnikum nevű tehetségkutatót, amely kifejezetten a középiskolás korosztályban keresi a jövő stand-uposait, a tehetségesebbek karrierjét pedig a későbbiekben is egyengeti. A döntőt Magyed Al-Gharati nyerte meg, aki a zsűri által szintén kiemelt Muka László-val nyomott egy dumapárbajt február 18-án a Púder Bárban. Természetesen mi is ott voltunk, az eseményről videót is készítettünk:

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1