Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ciki vagy, anya

0 Komment
0 Reblog

Harmincas gyermekük életébe hirtelen belecsöppennek a szülők és mindent felforgatnak – ezt a kínos élethelyzetet dolgozza fel a Comedy Central új sorozata, A Miller család.



A sztori szerint a harmincas híradós elválik a feleségétől, mert boldog akar lenni. Látogatóba érkező szülei szembesülnek a szakítás tényével, mire az édesapa rájön, hogy 43 év ”rabság” után ő is szabadságra vágyik. Az elhagyott anyuka így a fia nyakán marad és olykor pizsamában sétálgat a házibuliban.

A Miller család minden vasárnap 21.30-kor új részekkel látható a Comedy Central műsorán.

Michael McIntyre folytatja

0 Komment
0 Reblog

A BBC megrendelte a The Michael McIntyre Chat Show második évadját. A komédiás műsora 2014 őszén lesz képernyőn a folytatással. Írtunk már róla többször korábban: klikk ide az előző cikkekért.
 

Nem tetszenek ezek a szitkomok? Mutass jobbat!

0 Komment
0 Reblog

Aki boldogtalan a jelenlegi szituációs komédia-kínálattal, tehet érte, hogy javuljon a helyzet, mert az NBC a nézők felé fordult, hogy új hangokat, új ötleteket találjon.

A tévétársaság szórakoztató műsorokért felelős elnöknője, Jennifer Salke bízik benne, hogy az NBC Comedy Playgroundon keresztül eredeti ötletek érkeznek majd, és a zsűriző producerek, írók, előadók kihalásszák majd a tengernyi szinopszis közül a legjobbakat. Aziz Ansari, Jason Bateman, Sean Hayes, Mindy Kaling, Adam McKay, Seth Meyers, Mike Schur és Amy Poehler már biztos részt vesz a projektben, a tíz legjobb ötlet szállítója pedig még pénzt is kap.

A képen a villámgyorsan megbukott Animal Practice.
 

Kaszált a BBC

0 Komment
0 Reblog

A komikusként, íróként, stand-uposként ismert Jason Cook jelentette be, hogy a BBC nem kívánja folytatni a Hebburn című szituációs komédiát, azaz két évad után vége. A Twitteren megköszönte a BBC-nek, hogy az első kettőt finanszírozta, és jelezte, hogy mindenki nagyon jól érezte magát a forgatás során.

A sorozat 2012-ben rajtolt, Chris Ramsey és Kimberley Nixon alakították Jack és Sarah Pearsont, akik különféle okokból arra kényszerülnek, hogy szüleik házába költözzenek Hebburnbe, amely egy északkelet-angliai kisváros, szerény 18 ezer lakossal.
 

A bolondok napján jön az új Family Guy-évad

0 Komment
0 Reblog

A 11. évadban Griffinék kilövik magukat az űrbe, Peter vesz egy farmot és drogtermesztésbe kezd, de az irodalomért és az alkoholért ugyanannyira lelkesedő Brian is farkasszemet néz a lehetetlennel, azaz csajozásra használja Stewie időgépét. Slamasztikákból a vadiúj részekben se lesz hiány: Meg megpróbálja bátyját meleg kapcsolatba hajszolni, Quagmire pedig feleségül vesz egy prostituáltat, teljesen véletlenül, szerelemből persze.

Seth MacFarlane sorozata 22 új résszel jelentkezik április 1-jétől a Comedy Central műsorán.
 

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1