Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Galaxis útikalauz stopposoknak – újra

0 Komment
0 Reblog

A BBC újabb felvételt készít a legendás The Hitchhiker's Guide To The Galaxy eredeti stábjával. A helyszín a BBC Radio Theatre Londonban, az összejövetel március 29-én lesz, az epizódot pedig élőben adja a Radio 4.

Simon Jones lesz a főszereplő ember, Arthur Dent, akinek a házát le akarják rombolni (és nem csak a házát, a bolygóját is), Mark Wing-Davey ad hangot Zaphod Beeblebroxnak, Arthur idegen haverjának, Stephen Moore lesz Marvin, az érzékeny és sértődékeny robot, Sue Sheridan Trilliannak ad hangot, Geoffrey McGivern pedig Ford Prefectet szólaltatja meg.
 


A Galaxis útikalauz stopposoknak, amelyből a rajongók komplett oldalakat tudnak idézni, 1978-ban került először adásba (a Radio 4 hallgatói élvezhették a humoros sci-fit), ezek után születtek csak meg a regények, a tévésorozat, a film, a sok színdarab, a képregények, és persze a feliratos törülközők.

A BBC – ha már lendületben van – kiad március 8-án egy játékot is, a neve nem meglepő módon Hitchhiker's Guide To The Galaxy Game.

Kik jönnek a showder klubosok után?

0 Komment
0 Reblog

Orosz György hívta életre a Humortechnikum nevű tehetségkutatót, amely kifejezetten a középiskolás korosztályban keresi a jövő stand-uposait, a tehetségesebbek karrierjét pedig a későbbiekben is egyengeti. A döntőt Magyed Al-Gharati nyerte meg, aki a zsűri által szintén kiemelt Muka László-val nyomott egy dumapárbajt február 18-án a Púder Bárban. Természetesen mi is ott voltunk, az eseményről videót is készítettünk:

Rádiójátékból készül komédiasorozat

0 Komment
0 Reblog

Miles Jupp BBC Radio 4-en hallható sorozata, az In And Out Of The Kitchen tévésorozat formában is létrejön, a BBC Four ad teret neki, miután a pilot sikeresnek bizonyult.

Az In And Out Of The Kitchenben Jupp karaktere egy Damien Trench nevű meleg, neurotikus figura, Queen's Parkból, Londonból, aki naplót ír gasztronómiai élményeire támaszkodva. A sorozat a rádióban 2011-ben indult, vannak benne párbeszédek, naplójegyzetekre és receptekre épül, miközben bemutatja a főszereplő és partnere kaotikus életét.

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1