Egy szőke nő, sok kutya és némi humor

0 Komment
0 Reblog

Romantikus vígjátéksorozat indul a Szex és New York egyik írójának tollából a Film Cafén. A sztori szerint Liza, a csinos, harmincas éveiben járó fiatal nő egy napon elhatározza, hogy új életet kezd, és megvalósítja élete nagy álmát. Szakít vőlegényével, felhagy sikeres ügyvédi karrierével, spórolt pénzéből pedig megnyitja a Fetching nevű kutyanapközit.

A sorozat írója Amy Harris, aki olyan világhírű sikersorozatok megalkotásában vett részt, mint A pletykafészek (Gossip Girl), és a Szex és New York. A Fetching születéséről így vallott: „A sok munka miatt én is alkalmaztam kutyasétáltatót, ami egy nagyon érdekes viszony, hiszen egy idegen része lesz a magánéletednek. Ekkor határoztam el, hogy a következő témám kutyákról és egy kutyamegőrzőről fog szólni. Rengeteg érdekes sztorit ad egy ilyen helyzet, a forgatás pedig nagyon családias hangulatban telt. Az epizódokat a férjem rendezte, a stábból mindenki magával hozta a kutyusát, ahogy mi is. Oscar egy kis epizódszerepben látható ugyan, de nagyon élvezte a beugrást.”
 

A Fetching című sorozatot a Film Café országos televíziós premierként mutatja be április 5-én, szombaton 21 órakor.FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1