OLVASTAD MÁR?
 
Ciki vagy, anya
Harmincas gyermekük életébe hirtelen belecsöppennek a szülők és mindent felforgatnak – ezt a kínos élethelyzetet dolgozza fel a Comedy Central új sorozata, A Miller család. A sztori szerint a harmincas híradós elválik a feleségétől, mert boldog akar lenni. Látogatóba...
 
Michael McIntyre folytatja
A BBC megrendelte a The Michael McIntyre Chat Show második évadját. A komédiás műsora 2014 őszén lesz képernyőn a folytatással. Írtunk már róla többször korábban: klikk ide az előző cikkekért. 
 
Nem tetszenek ezek a szitkomok? Mutass jobbat!
Aki boldogtalan a jelenlegi szituációs komédia-kínálattal, tehet érte, hogy javuljon a helyzet, mert az NBC a nézők felé fordult, hogy új hangokat, új ötleteket találjon.A tévétársaság szórakoztató műsorokért felelős elnöknője, Jennifer Salke bízik benne, hogy...

Fekete Jézus prédikál Kaliforniában

0 Komment
0 Reblog

Az Adult Swim tévésorozatot, komédiát indít Black Jesus címen, Aaron McGruder viszi a projektet. A főszereplő Gerald “Slink” Johnson, aki a napjainkban játszódó sorozatban Comptonban, Kaliforniában él, szeretetről, békéről papol, és már követői is vannak.

A Black Jesus további leigazolt szereplői Charlie Murphy (Are We There Yet), Corey Holcomb (The Cleveland Show), és John Witherspoon (The Boondocks). A Los Angeles-i felvételek már elkezdődtek, a premier 2014 őszére várható.
 FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1