OLVASTAD MÁR?
 
Ciki vagy, anya
Harmincas gyermekük életébe hirtelen belecsöppennek a szülők és mindent felforgatnak – ezt a kínos élethelyzetet dolgozza fel a Comedy Central új sorozata, A Miller család. A sztori szerint a harmincas híradós elválik a feleségétől, mert boldog akar lenni. Látogatóba...
 
Michael McIntyre folytatja
A BBC megrendelte a The Michael McIntyre Chat Show második évadját. A komédiás műsora 2014 őszén lesz képernyőn a folytatással. Írtunk már róla többször korábban: klikk ide az előző cikkekért. 
 
Nem tetszenek ezek a szitkomok? Mutass jobbat!
Aki boldogtalan a jelenlegi szituációs komédia-kínálattal, tehet érte, hogy javuljon a helyzet, mert az NBC a nézők felé fordult, hogy új hangokat, új ötleteket találjon.A tévétársaság szórakoztató műsorokért felelős elnöknője, Jennifer Salke bízik benne, hogy...

Hírek a brit komédia világából

0 Komment
0 Reblog

Lenny Henry újra szitkomot forgat, a 90-es években látott Chef! után. A BBC egy piloton dolgozik, amelynek ő lesz a főszereplője: a címe Rudy's Rare Records, és a Radio 4 adta négy éven keresztül. A hangjáték Birminghamben, egy reggae és ska lemezeket forgalmazó kis üzletben játszódik főképp.

A Channel 4 új dramedyt indít, a Cut a komédia és a dráma keveréke lesz. A hatrészesre tervezett széria nagyon eredeti és ötletes – legalábbis a csatorna szerint. Pár szerencsétlen köztisztviselő lesz a főszereplő, akiket Londonból áthelyeznek Northamptonba, miközben megismerjük szakmai és magánéletüket.

A BBC Three még 18 epizódot rendelt a Sweat The Small Stuffból. A formátum 2013 áprilisában indult, két évad ment le belőle.
 Az ITV-nek kell még egy évad a Birds Of A Feather című komédiasorozatból (a képen). A széria ezzel a 11. szezonjához érkezik, amúgy eredetileg a BBC-n ment a kilencvenes években, remek nézettséggel.FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1