Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb sorozatot állítottak le

0 Komment
0 Reblog

A magyar tévézők által is ismert Nevelésből elégséges című komédiasorozatnak vetett véget március 10-i döntésével a Fox: a 2010-ben indult Raising Hope negyedik évadja egyben az utolsó is lesz.

A széria, amelyben Lucas Neff, Martha Plimpton, Garret Dillahunt, Shannon Woodward, Gregg Binkley és Cloris Leachman vitték a főbb szerepeket, április 4-én búcsúzik.
 

Megiszunk mindent, majd megyünk a dolgunkra

0 Komment
0 Reblog

Danny DeVito is visszatér a Felhőtlen Philadelphiában, érces humorú szoknyapecért alakít a vígjátéksorozatban. A Comedy Central március 14-én bemutatja a sorozat 8. évadját.
 



„Nagyszerű figurát játszok a sorozatban, Frank egy igazi nőcsábász. Most már nejem van és családom, de régebben mindig bajba kerültem amiatt, hogy túl sokat csajoztam. Imádom a nyarat, amikor mindenki rövid szoknyát hord, és olyankor bizony néha el is veszítettem a fejem” – nyilatkozta.
 



„Nem igazán vagyok jóban a többiekkel. Persze, eljárunk eseményekre, feliszunk mindent, amit csak az asztalon találunk. Aztán fotózkodunk, hülyéskedünk egyet és mindenki megy a dolgára” – vallotta be nemrégiben DeVito, aki a sorozatban félmeztelenül is megmutathatta már magát a közönségnek.

Egy szappanopera is lehet vicces

0 Komment
0 Reblog

A brit komédiában előfordulnak érdekes műfaji párosítások is, a Gavin & Stacey című romantikus vígjátéksorozatot nézve például sűrűn támadhatott olyan érzésünk, hogy éppen egy szappanoperát látunk. A szériának idén amerikai remake-je is indul, Us & Them címmel, felelevenítjük hát az eredetit, a poszt alján pár videóval.

A történet középpontjában a két címszereplő és az ő családjuk, barátaik álltak, az ő életüket követhettük nyomon három évadon (és egy karácsonyi különkiadáson) keresztül. Gavin (Mathew Horne) egy essexi férfi volt, aki a szüleivel élt, és sok időt töltött legjobb barátjával, Smithyvel; Stacey (Melanie Walters) egy walesi nő, aki özvegy édesanyjával lakott, és sokszor meglátogatta őket Bryn nagybácsi és a legjobb barátnő, Nessa.

A szappanopera-szerű megközelítést - a műfajra emlékeztető képi világon túl - az adta, hogy minden kulcsmomentumot elleshettünk a családok életéből: láthattuk Gavin és Stacey első találkozását, a másik családja előtti bemutatkozásukat, otthonkeresésüket, új állás után való rohangálást, gyerekvállalási problémákat - egyszóval minden olyasmit, ami egy tartós párkapcsolattal együtt jár.

Miután Smithyt és Nessát a sorozat alkotói, James Corden és Ruth Jones játszották, egy idő után az ő párosuk került előtérbe: az elején természetesen ki nem állhatták egymást, de aztán már közös gyerekük is született.

Már nyolc éve megvan az Így jártam anyátokkal vége

0 Komment
0 Reblog

Március 24-én megérkezik a Comedy Central képernyőjére az Így jártam anyátokkal mindent lezáró utolsó évada. Érdekesség, hogy a sorozat 2006-ban még a második évadánál tartott, amikor a készítők úgy döntöttek, itt az ideje leforgatni a befejezést.

A szitkom egyik visszatérő motívuma volt évekig, hogy az epizódokban Ted már tinédzser gyerekeinek mesélt, akik egy díványon ülve hallgatták az anekdotákat. Nyolc éve azonban a sorozat írója és producere, Carter Bays és legénysége elhatározta, nem érdemes kockáztatni.
 

A gyerekszínészekkel az évek alatt bármi történhet, elhízhatnak, növés közben megváltozhatnak úgy, hogy a közönség rájuk sem ismer. Így Bays és producer társa, Craig Thomas kézen fogta Ted jövőbeli gyerekeit alakító színészeket, David Henrie-t és Lyndsy Fonsecát, leültették őket a kanapéra egyetlen operatőr társaságában: leforgatták a szitkom befejezését, a felvételt pedig elzárták, és azóta sem került idegen kezekbe.

Galaxis útikalauz stopposoknak – újra

0 Komment
0 Reblog

A BBC újabb felvételt készít a legendás The Hitchhiker's Guide To The Galaxy eredeti stábjával. A helyszín a BBC Radio Theatre Londonban, az összejövetel március 29-én lesz, az epizódot pedig élőben adja a Radio 4.

Simon Jones lesz a főszereplő ember, Arthur Dent, akinek a házát le akarják rombolni (és nem csak a házát, a bolygóját is), Mark Wing-Davey ad hangot Zaphod Beeblebroxnak, Arthur idegen haverjának, Stephen Moore lesz Marvin, az érzékeny és sértődékeny robot, Sue Sheridan Trilliannak ad hangot, Geoffrey McGivern pedig Ford Prefectet szólaltatja meg.
 


A Galaxis útikalauz stopposoknak, amelyből a rajongók komplett oldalakat tudnak idézni, 1978-ban került először adásba (a Radio 4 hallgatói élvezhették a humoros sci-fit), ezek után születtek csak meg a regények, a tévésorozat, a film, a sok színdarab, a képregények, és persze a feliratos törülközők.

A BBC – ha már lendületben van – kiad március 8-án egy játékot is, a neve nem meglepő módon Hitchhiker's Guide To The Galaxy Game.

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1