Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelle Obama tévésorozatba megy

0 Komment
0 Reblog

Michelle Obama tévésorozatban, egy komédiában tűnik fel hamarosan, a Parks and Recreation nézői láthatják. Az elnök felesége – aki az egyik főszereplő, Amy Poehler barátnője - az egyórás évadzáróban fog feltűnni (Poehler pedig korábban Michelle Obamát segítette Miamiban, egy jótékonysági rendezvényen).

Az itthon Városfejlesztési osztály címen futó szériában korábban felbukkant már Joe Biden, John McCain, Olympia Snowe és Barbara Boxer is. És ezzel még nincs is vége, mert a Parks and Recreation executive producere, Michael Schur jelezte, hogy azon ügyködik, hogy Hillary Clinton is cameózzon egyet. A képen Michelle Obama a Szezám utca bábjaival.
 

Ilyen az, ha egy maffiózó viccel

0 Komment
0 Reblog

A CBS komédiája, a More Time With Family újabb nagy nevet vetett be, az Emmy-díjas Sopranos-ból ismert Joe Pantoliano is a stáb tagja. A Maffiózók szereplője Tom Papa és az Így jártam anyátokkal című szitkomból ismert Alyson Hannigan mellett komédiázik majd. Az executive producerek sem épp ismeretlen arcok, Ben Affleck és Matt Damon áll a produkció mögött.
 

Kik jönnek a showder klubosok után?

0 Komment
0 Reblog

Orosz György hívta életre a Humortechnikum nevű tehetségkutatót, amely kifejezetten a középiskolás korosztályban keresi a jövő stand-uposait, a tehetségesebbek karrierjét pedig a későbbiekben is egyengeti. A döntőt Magyed Al-Gharati nyerte meg, aki a zsűri által szintén kiemelt Muka László-val nyomott egy dumapárbajt február 18-án a Púder Bárban. Természetesen mi is ott voltunk, az eseményről videót is készítettünk:

Villamosmérnökből lett a világ egyik legismertebb komikusa

0 Komment
0 Reblog

Írtunk már a Fekete Viperá-ról és annak központi karakteréről, de eddig kevés szó esett a főszerepet alakító Rowan Atkinsonról, pedig neki is érdemes egy külön posztot szentelni. Ami már a Fekete Viperá-ból is kiderült, ő pontosan olyan színész, aki egy komédiába kell: egyedül is elviszi a show-t, ha szükséges, de a kollégákkal is nagyszerűen képes együttműködni.

1955-ben született, három bátyja után a család legfiatalabb tagjaként, majd – nyilván nem azonnal – a Newcastle-i Egyetemre ment tanulni, és el is végezte a villamosmérnöki szakot – valószínűleg ennek tudható be, hogy későbbi figurája, Mr. Bean szívesen foglalatoskodott elektromos készülékekkel, amelyeket a tőle telhető legnagyobb precizitással próbált megjavítani vagy éppen leállítani.


Atkinson az Oxfordon is folytatta ebbéli tanulmányait, de itt már a színjátszás is elkezdte érdekelni, így találkozott későbbi szerzőtársával, Richard Curtisszel – együtt írták a Fekete Vipera első évadját és a Mr. Bean-sorozatot, Curtis pedig olyan filmeket is jegyzett, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom vagy az Igazából szerelem. Szintén az Oxfordon lépett be Atkinson életébe Howard Goodall zeneszerző is, aki ugyancsak dolgozott a Fekete Viperá-n és a Mr. Bean-en is.

Atkinson komikus színészként az 1976-os Edinburgh Fringe Festivalon hívta fel magára a figyelmet, majd három évvel később megcsinált egy harmincperces tévéadást is Canned Laughter címmel. 1983-ban aztán elindult a Fekete Vipera is, amelyet a Mr. Bean követett – ezekről valószínűleg már senkinek nem kell bővebben beszélnünk.

Atkinson zsenialitását azonban a két figura összehasonlításával lehet talán a legjobban megragadni, hiszen ugyanolyan jól hozza a néma, csupán mimikával és gesztusokkal dolgozó Mr. Beant, mint a szavakkal nagyon is jól bánó Fekete Viperát, aki viszont nagyjából ugyanazzal a gunyoros pofával csinálta végig mind a négy évadot. Élvezzük mindkettőt kicsit, íme, két remek háttéranyag a két sorozatról:

A magyarok is szeretik a szitkomokat

0 Komment
0 Reblog

Folyamatosan emelkedik a Comedy Central népszerűsége: októbertől januárig minden hónapban, legalább 10%-kal nőtt, mostanra pedig megduplázódott. A kereskedelmileg leginkább jelentős 18-49-es korosztály esetében a percenkénti átlagnézőszám (AMR) szerint a Comedy Central a hetedik az összes televízió rangsorában – közölte a csatorna.

Az év első hónapjában egy Comedy Central-néző átlagosan 69 percen keresztül követte figyelemmel az adást. „Azelmúlt két év alatt több mint 80%-kal nőtt portfoliónk piaci részesedése a 18-49-es célcsoportban. Mindemellett a régióban is erőteljes terjeszkedést folytattunk, elsősorban a Comedy Central és Nickelodeon márkáinkkal. A Paramount indításával nem titkolt célunk, hogy a harmadik legerősebb televíziós portfolió legyen a miénk Magyarországon” – jelentette ki Bartosz Witak, a Viacom Közép-Kelet Európáért és Izraelért felelős regionális vezetője.
 


A képen a Jim szerint a világ, a Comedy egyik komédiasorozata.

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1