Felméri Péter: Ezért nincsenek szüzek Erdélyben

0 Komment
0 Reblog

A Showder Klubból is ismert humorista angol nyelvű szövege kissé darabos, hallatszik, hogy nem élt húsz évet az Államokban, de ez egyáltalán nem probléma, sőt, még szórakoztatóbbá teszi a monológot, amelyből kiderült, hogy Erdély két legnagyobb problémája Drakula és a sárkányok. A Comedy Central Extra műsorából kiderül, miért nem jó ötlet majmokat küldeni az űrbe, mit csinál egy zsiráf a boltban, hogyan változik ettől egy koordinátarendszer, és hová tűntek az emósok.

A Comedy Central Extra Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Moldova, Bulgária, Szlovénia, Szerbia, Koszovó, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Montenegro, Albánia területén fogható, ezekben az országokban is láthatják a tévézők a magyar fellépőket.
 

A dagadt tehén lottyadt tőgyét néztük

0 Komment
0 Reblog

A Kompót bisztróban néhány hete indult a Comedy Central Szerda nevű rendezvénysorozat, amelynek célja, hogy új színt vigyen a magyar humorba, afféle tehetségkutatóként kinevelje a stand-up komikusok új nemzedékét. A január 29-i estén négy - ha nem is teljesen ismeretlen, de eddig kevéssé ismert - fellépő mutatkozott be Csenki Attila vezetésével: az erdélyi Kun Zsolt párkapcsolati problémákat boncolgatott, a reklámszakemberként dolgozó Sallai Ervin gyermekei rajzait elemezgette, a 16 éves Gaál Dániel a nagyszüleivel poénkodott sokat, az Iránból érkezett Heydary Aram pedig leginkább a magyar nyelvvel küszködött, de a közönség azon is jókat derült - mi pedig felvettünk mindent.

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1