Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így szinkronizáltam anyátokat

0 Komment
0 Reblog

A magyar Comedy Centralon április 28-án ér véget az Így jártam anyátokkal, aminek apropóján pár karakter szinkronhangja is megszólalt. A magyarszinkron.hu videojából kiderül többek között, hogy mely jeleneteket könnyezett meg Robin magyar hangja, Németh Borbála, miben hasonlít Markovics Tamás és karaktere, Barney, illetve, hogy Csőre Gábornak miért jutott eszébe a Toldiról is a sorozat.

Magyar származású a legviccesebb amerikai komikus

0 Komment
0 Reblog

Legalábbis a GQ magazin szerint, amely összeszedte 15 kedvenc amerikai komikusát, a lista élén pedig a Louis Székely Jr.-ként született Louis C.K. végzett, akinek Louie című sorozatát a magyar nézők is láthatták már. Második lett Amy Schumer, a 3-4. helyen Key és Peele párosa osztozik, a teljes névsort itt tudjátok lecsekkolni.

Hamarosan itthon is véget ér az Így jártam anyátokkal

0 Komment
0 Reblog

A magyar Comedy Central április 28-án adja le az Így jártam anyátokkal könnyfakasztó búcsúepizódját, amely sok rajongót annyira megrázott, hogy a készítők előálltak egy alternatív befejezéssel is - erről itt írtunk spoileresen, csak akkor kattintsatok, ha nem zavar titeket, hogy előre kiderül néhány részlet.

Michael McIntyre folytatja

0 Komment
0 Reblog

A BBC megrendelte a The Michael McIntyre Chat Show második évadját. A komédiás műsora 2014 őszén lesz képernyőn a folytatással. Írtunk már róla többször korábban: klikk ide az előző cikkekért.
 

Hugh Laurie sem volt mindig doktor House

0 Komment
0 Reblog

A legnevesebb brit komikusokat bemutató sorozatunkból nem hagyhatjuk ki Hugh Laurie-t sem, aki doktor House-ként vált világszerte ismertté – és nem mellesleg az amerikai televíziózás egyik legjobban fizetett drámai színészévé.

Előtte is csinált azonban egyet s mást, a színészkedés mellett ráadásul énekel és több hangszeren játszik (zenekarával július 19-én lép fel Budapesten), A balek című könyvét is olvashattuk magyarul. Fiatalkorában a sportban is kiemelkedett, hamar édesapja nyomdokaiba lépett (aki olimpiai bajnok evezős volt), és egy kormányos kettes egyik tagjaként megnyerte az angol ifibajnokságot – hajdani egyetemi klubjában pedig napjainkban is versenyeznek a „Laurie” nevű hajóval.


A színész egyébként a cambridge-i egyetemen végzett antropológia és archeológia szakon, de előtte is olyan neves iskolavárosokban folytatott tanulmányokat, mint Oxford vagy Eton. Miután sportkarrierje félbeszakadt, az egyetemen kezdett el színészettel is foglalkozni. Csatlakozott a legendás Cambridge Footlightshoz, ahol sok brit komikus kezdte a pályáját – Laurie pedig itt ismerkedett össze Emma Thompsonnal (akivel viszonya is volt), és életre szóló barátságot kötött Stephen Fryjal.

Nagyobbrészt Laurie és Fry írta meg a színikör vizsgaelőadását is, amely az edinburghi Fringe fesztiválon elnyerte az akkor (1981-ben) első ízben kiosztott, ám utána magas presztízst szerzett Perrier Comedy-díjat. Laurie-éknak ez jó belépő volt a tévébe is, a vizsgaelődást ugyanis kamerák előtt is eljátszhatták. Ezután Thompsonnal kiegészülve az Alfresco című, két évadot megért sorozatot készítették el a Granada Televisionnek, majd jött az Egy kis Fry és Laurie, illetve a Majd a komornyik, és nem utolsó sorban a Fekete Vipera, de ezekről már többször írtunk a blogban.

A komédiasorozatok mellett Laurie idétlenkedett Polaroid-reklámban is, valamint feltűnt több videoklipben: Kate Bush kedvéért egy professzor asszisztensét játszotta el, Annie Lennoxszal pedig kosztümben és parókában pózolt – lássuk most ezeket!

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1