Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ciki vagy, anya

0 Komment
0 Reblog

Harmincas gyermekük életébe hirtelen belecsöppennek a szülők és mindent felforgatnak – ezt a kínos élethelyzetet dolgozza fel a Comedy Central új sorozata, A Miller család.A sztori szerint a harmincas híradós elválik a feleségétől, mert boldog akar lenni. Látogatóba érkező szülei szembesülnek a szakítás tényével, mire az édesapa rájön, hogy 43 év ”rabság” után ő is szabadságra vágyik. Az elhagyott anyuka így a fia nyakán marad és olykor pizsamában sétálgat a házibuliban.

A Miller család minden vasárnap 21.30-kor új részekkel látható a Comedy Central műsorán.

Hamarosan itthon is véget ér az Így jártam anyátokkal

0 Komment
0 Reblog

A magyar Comedy Central április 28-án adja le az Így jártam anyátokkal könnyfakasztó búcsúepizódját, amely sok rajongót annyira megrázott, hogy a készítők előálltak egy alternatív befejezéssel is - erről itt írtunk spoileresen, csak akkor kattintsatok, ha nem zavar titeket, hogy előre kiderül néhány részlet.

Nem tetszenek ezek a szitkomok? Mutass jobbat!

0 Komment
0 Reblog

Aki boldogtalan a jelenlegi szituációs komédia-kínálattal, tehet érte, hogy javuljon a helyzet, mert az NBC a nézők felé fordult, hogy új hangokat, új ötleteket találjon.

A tévétársaság szórakoztató műsorokért felelős elnöknője, Jennifer Salke bízik benne, hogy az NBC Comedy Playgroundon keresztül eredeti ötletek érkeznek majd, és a zsűriző producerek, írók, előadók kihalásszák majd a tengernyi szinopszis közül a legjobbakat. Aziz Ansari, Jason Bateman, Sean Hayes, Mindy Kaling, Adam McKay, Seth Meyers, Mike Schur és Amy Poehler már biztos részt vesz a projektben, a tíz legjobb ötlet szállítója pedig még pénzt is kap.

A képen a villámgyorsan megbukott Animal Practice.
 

Kaszált a BBC

0 Komment
0 Reblog

A komikusként, íróként, stand-uposként ismert Jason Cook jelentette be, hogy a BBC nem kívánja folytatni a Hebburn című szituációs komédiát, azaz két évad után vége. A Twitteren megköszönte a BBC-nek, hogy az első kettőt finanszírozta, és jelezte, hogy mindenki nagyon jól érezte magát a forgatás során.

A sorozat 2012-ben rajtolt, Chris Ramsey és Kimberley Nixon alakították Jack és Sarah Pearsont, akik különféle okokból arra kényszerülnek, hogy szüleik házába költözzenek Hebburnbe, amely egy északkelet-angliai kisváros, szerény 18 ezer lakossal.
 

Egy szőke nő, sok kutya és némi humor

0 Komment
0 Reblog

Romantikus vígjátéksorozat indul a Szex és New York egyik írójának tollából a Film Cafén. A sztori szerint Liza, a csinos, harmincas éveiben járó fiatal nő egy napon elhatározza, hogy új életet kezd, és megvalósítja élete nagy álmát. Szakít vőlegényével, felhagy sikeres ügyvédi karrierével, spórolt pénzéből pedig megnyitja a Fetching nevű kutyanapközit.

A sorozat írója Amy Harris, aki olyan világhírű sikersorozatok megalkotásában vett részt, mint A pletykafészek (Gossip Girl), és a Szex és New York. A Fetching születéséről így vallott: „A sok munka miatt én is alkalmaztam kutyasétáltatót, ami egy nagyon érdekes viszony, hiszen egy idegen része lesz a magánéletednek. Ekkor határoztam el, hogy a következő témám kutyákról és egy kutyamegőrzőről fog szólni. Rengeteg érdekes sztorit ad egy ilyen helyzet, a forgatás pedig nagyon családias hangulatban telt. Az epizódokat a férjem rendezte, a stábból mindenki magával hozta a kutyusát, ahogy mi is. Oscar egy kis epizódszerepben látható ugyan, de nagyon élvezte a beugrást.”
 

A Fetching című sorozatot a Film Café országos televíziós premierként mutatja be április 5-én, szombaton 21 órakor.

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1