Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fekete Jézus prédikál Kaliforniában

0 Komment
0 Reblog

Az Adult Swim tévésorozatot, komédiát indít Black Jesus címen, Aaron McGruder viszi a projektet. A főszereplő Gerald “Slink” Johnson, aki a napjainkban játszódó sorozatban Comptonban, Kaliforniában él, szeretetről, békéről papol, és már követői is vannak.

A Black Jesus további leigazolt szereplői Charlie Murphy (Are We There Yet), Corey Holcomb (The Cleveland Show), és John Witherspoon (The Boondocks). A Los Angeles-i felvételek már elkezdődtek, a premier 2014 őszére várható.
 

Újabb sorozatot állítottak le

0 Komment
0 Reblog

A magyar tévézők által is ismert Nevelésből elégséges című komédiasorozatnak vetett véget március 10-i döntésével a Fox: a 2010-ben indult Raising Hope negyedik évadja egyben az utolsó is lesz.

A széria, amelyben Lucas Neff, Martha Plimpton, Garret Dillahunt, Shannon Woodward, Gregg Binkley és Cloris Leachman vitték a főbb szerepeket, április 4-én búcsúzik.
 

Megiszunk mindent, majd megyünk a dolgunkra

0 Komment
0 Reblog

Danny DeVito is visszatér a Felhőtlen Philadelphiában, érces humorú szoknyapecért alakít a vígjátéksorozatban. A Comedy Central március 14-én bemutatja a sorozat 8. évadját.
 



„Nagyszerű figurát játszok a sorozatban, Frank egy igazi nőcsábász. Most már nejem van és családom, de régebben mindig bajba kerültem amiatt, hogy túl sokat csajoztam. Imádom a nyarat, amikor mindenki rövid szoknyát hord, és olyankor bizony néha el is veszítettem a fejem” – nyilatkozta.
 



„Nem igazán vagyok jóban a többiekkel. Persze, eljárunk eseményekre, feliszunk mindent, amit csak az asztalon találunk. Aztán fotózkodunk, hülyéskedünk egyet és mindenki megy a dolgára” – vallotta be nemrégiben DeVito, aki a sorozatban félmeztelenül is megmutathatta már magát a közönségnek.

Kínos családi pillanatok

0 Komment
0 Reblog

Március 9-én érkezik a Comedy Centralra a legújabb amerikai vígjátéksorozat, A Miller család. A csatorna ígérete szerint kínos pillanatokban nem lesz hiány.



Greg Garcia eddig olyan sorozatokat hozott tető alá, mint a Nevelésből elégséges és a Nevem Earl. A proli humorral szórakoztató készítő most új produkcióval jelentkezik: a Miller család március 9-én 21.30-kor kezd.

Mit adtak nekünk a rómaiak?

0 Komment
0 Reblog

Bejelentették a Royal Television Society Awards 2014-es mezőnyét, számos brit komikus kapott jelölést. A legtöbb kategóriában az ITV2 szitkomja, a Plebs érdekelt, három díjat vihet el az ókori Rómában jászódó komédia.

A jelöltek közt van Rebecca Front (Psychobitches), Brendan O'Carroll (Mrs Brown's Boys) és Ryan Sampson (Plebs), a szórakoztató műsorok közt A League Of Their Own (Sky1) az Ant & Dec's Saturday Night Takeaway (ITV) és a The Last Leg (Channel 4).

Műsorvezetőként, előadóként Alan Carr (Alan Carr: Chatty Man), Ant & Dec (különféle ITV-műsorok) és Leigh Francis (Celebrity Juice / Through The Keyhole) nyerhet. Vígjátéksorozatoknál A Touch Of Cloth II: Undercover Cloth (Sky1), a Plebs (ITV2) vagy a Toast Of London (Channel 4) lehet a befutó. A nyerteseket március 18-án jelentik be Londonban.

A képen a Plebs szereplői.
 

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1