Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hírek a brit komédia világából

0 Komment
0 Reblog

Lenny Henry újra szitkomot forgat, a 90-es években látott Chef! után. A BBC egy piloton dolgozik, amelynek ő lesz a főszereplője: a címe Rudy's Rare Records, és a Radio 4 adta négy éven keresztül. A hangjáték Birminghamben, egy reggae és ska lemezeket forgalmazó kis üzletben játszódik főképp.

A Channel 4 új dramedyt indít, a Cut a komédia és a dráma keveréke lesz. A hatrészesre tervezett széria nagyon eredeti és ötletes – legalábbis a csatorna szerint. Pár szerencsétlen köztisztviselő lesz a főszereplő, akiket Londonból áthelyeznek Northamptonba, miközben megismerjük szakmai és magánéletüket.

A BBC Three még 18 epizódot rendelt a Sweat The Small Stuffból. A formátum 2013 áprilisában indult, két évad ment le belőle.
 



Az ITV-nek kell még egy évad a Birds Of A Feather című komédiasorozatból (a képen). A széria ezzel a 11. szezonjához érkezik, amúgy eredetileg a BBC-n ment a kilencvenes években, remek nézettséggel.

Így jártam apátokkal – új arc a sorozatban

0 Komment
0 Reblog

Anders Holm is leigazolt a How I Met Your Dad című srozathoz, amely a  CBS-en fut majd, a világszerte kedvelt How I Met Your Mother spinoffjaként. A színészt korábban a Munka hőseiben, a Mindy projectben láthattuk, többek közt, amúgy producerként és íróként is aktív.
 

Fekete Jézus prédikál Kaliforniában

0 Komment
0 Reblog

Az Adult Swim tévésorozatot, komédiát indít Black Jesus címen, Aaron McGruder viszi a projektet. A főszereplő Gerald “Slink” Johnson, aki a napjainkban játszódó sorozatban Comptonban, Kaliforniában él, szeretetről, békéről papol, és már követői is vannak.

A Black Jesus további leigazolt szereplői Charlie Murphy (Are We There Yet), Corey Holcomb (The Cleveland Show), és John Witherspoon (The Boondocks). A Los Angeles-i felvételek már elkezdődtek, a premier 2014 őszére várható.
 

Újabb sorozatot állítottak le

0 Komment
0 Reblog

A magyar tévézők által is ismert Nevelésből elégséges című komédiasorozatnak vetett véget március 10-i döntésével a Fox: a 2010-ben indult Raising Hope negyedik évadja egyben az utolsó is lesz.

A széria, amelyben Lucas Neff, Martha Plimpton, Garret Dillahunt, Shannon Woodward, Gregg Binkley és Cloris Leachman vitték a főbb szerepeket, április 4-én búcsúzik.
 

Megiszunk mindent, majd megyünk a dolgunkra

0 Komment
0 Reblog

Danny DeVito is visszatér a Felhőtlen Philadelphiában, érces humorú szoknyapecért alakít a vígjátéksorozatban. A Comedy Central március 14-én bemutatja a sorozat 8. évadját.
 



„Nagyszerű figurát játszok a sorozatban, Frank egy igazi nőcsábász. Most már nejem van és családom, de régebben mindig bajba kerültem amiatt, hogy túl sokat csajoztam. Imádom a nyarat, amikor mindenki rövid szoknyát hord, és olyankor bizony néha el is veszítettem a fejem” – nyilatkozta.
 



„Nem igazán vagyok jóban a többiekkel. Persze, eljárunk eseményekre, feliszunk mindent, amit csak az asztalon találunk. Aztán fotózkodunk, hülyéskedünk egyet és mindenki megy a dolgára” – vallotta be nemrégiben DeVito, aki a sorozatban félmeztelenül is megmutathatta már magát a közönségnek.

FB like box (HTML)

Követők

origo tévé csakaduma1